Klik her for at benytte sitemap
Klik her for at udskrive
 
Læs mere om Tandlægeforeningen
 

Klinikken er lukket fra den 6. til og med den 13. april.


Den 14. -15. og 16. april har vi telefontid fra 8 -10.

 


Vedrørende tandbehandling under COVID-19 nedlukning.


Vi holder åbent for dig, der skal have ”kritisk” tandbehandling.


Sundhedsstyrelsen har med retningslinier fra den 17. marts og 3. april 2020 fastlagt meget snævre rammer for de behandlinger, der må udføres på landets tandklinikker. Sundhedsstyrelsens retningslinier er gældende til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.


Vi følger disse retningslinier nøje, hvilket indebærer, at vi udelukkende kan behandle smertegivende tilstande og oftest kun med midlertidige løsninger. Vi har på klinikken valgt kun at opretholde et absolut nødberedskab for at kunne varetage såkaldt ”kritisk” tandbehandling. Vi modtager udelukkende patienter til behandling efter forudgående telefonisk aftale.


Vi kontakter dig.
Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os i vores telefontid.


Hvis du har tid til ”kritisk” tandbehandling.
Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til ”kritisk” tandbehandling, hvis:

  • Du har symptomer, også bare lette, som f.eks. snue, ondt i halsen og/eller hoste.
  • Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage.
  • Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage.

Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.


Er du i tvivl?  Ring til klinikken på telefon 9792 1111  Velkommen

Tandlægerne i Jernbanegade er en tandklinik, hvor dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere udfører alle former for tandbehandling. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og lægger vægt på, at behandlingen er omsorgsfuld, smertefri og grundig.

Mange mennesker føler sig ikke trygge ved at gå til tandlæge. Derfor sørger vi altid for, at der er en god dialog, og at undersøgelser og behandling sker i det tempo, som patienterne ønsker. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring tandlægebesøget.

Kontakt os for en aftale om tandeftersyn eller læs mere her på siden om vores tilbud og behandlinger.Klinikkens mail-adresse: tandthy@mail.dk